Menu

Zgodnie z zaleceniami posiłki pakujemy wyłącznie w jednorazowe pojemniki

Informacje dotyczące zamawiania posiłków

  • w celu usprawnienia obsługi, prosimy o korzystanie z szablonu znajdującego się na dole strony

  • Zamówienia proszę składać do godziny 13:00, nie później niż 30 minut przed planowaną godziną dostawy

  • Informujemy, że nasz system pakowania nie gwarantuje utrzymania temperatury posiłków.

Dla klientów przy ulicy Rzemieślniczej w Sopocie:
W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą rozprzestrzeniania się koronawirusa, uprzejmie informujemy, że od poniedziałku 16.03.2020 roku do odwołania - dostarczamy posiłki wyłącznie w formie „na wynos”

MENU
Prosimy o korzystanie z szablonu:

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – np. 11, 21, 31, 53
Miejsce dostawy – Hestii 1 / Marina 1 / Marina 2 / Marina 3 + Godzina 
Rodzaj płatności – środkami z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX

Godziny dostaw w poszczególnych budynkach:
Hestii 1: 12:00, 13:00, 14:00
Marina 1: 11:30, 12:30, 13:30
Marina 2: 11:45, 13:00, 14:00
Marina 3: 11:30, 12:45, 13:45 

MENU

Bardzo prosimy przy składaniu zamówienia na rower o przesyłanie zdjęcia lub skanu karty wraz z zamówieniem

Piątek 07.05.2021


Zupy


11. Toskańska zupa fasolowa 250ml
*wegetariańska 
 (alergeny: seler, mleko) 

12. Ogórkowa z kurczakiem, warzywami i koperkiem 250ml
(alergeny: seler)

13. Zupa porowo-ziemniaczana z marchewką i tymiankiem - zabielana
* wegetariańska 
(alergeny: mleko, seler) 
 

Danie dnia 1

21. Pizza z białym sosem z brokułami, kukurydzą konserwową i cukinią z listkami bazylii 300g 
*wegetariańskie
 (alergeny: gluten, mleko) 

Sos do pizzy płatny 2 zł 

Mango chili, Koktajlowy, Miodowo-musztardowy, Jalapeno

Danie dnia 2

22. Makaron z sosem bolognese posypany serem corregio
(alergeny: gluten, seler, siarczyny, mleko)
 

Danie główne 1

31. Pieczony filet z pstrąga z sosem cytrynowo-bazyliowym podany ze szpinakiem duszonym z czosnkiem i gotowanymi ziemniakami 400g
 (alergeny: ryby) 
 

Danie główne 2

32. Pierś kurczaka faszerowana serem cheddar zawinięta w szynkę szwardzwalcką 200g
podana ze szpinakiem 100g
i gotowanymi ziemniakami 100g
 (alergeny: mleko) 

Danie główne 3

33. Kotlet brokułowy z sosem pieczarkowym podany z gotowanymi ziemniakami z mundurkach i surówką z selera z jogurtem i rodzynkami 
(alergeny: gluten, mleko, jaja)


Zamienne dodatki do dań głównych: 
  • Frytki, 
  • Ziemniaki gotowane w mundurkach,
  • Kasza kuskus z warzywami,
  • Szpinak duszony,
  • Surówka z selera z jogurtem i rodzynkami

 

Sałatka:

41. Sałatka z falafelem, pieczonym burakiem, ogórkami, selerem naciowym, pomidorami, czerwoną cebulą i nasionami słonecznika

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z kaszą pęczak, kurczakiem w curry, kukurydzą konserwową, ananasem i świeżym koperkiem 

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Owoce 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Koktajl z bananów, jabłek i natką pietruszki 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g


Nowy szablon do zamówień e-mail na Atenę, Rzemieślniczą 17, Rzemieślniczą 7, Oliwa, Energę

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – 1, 4, 7, 10
Miejsce dostawy – Hestii 1, Jelitkowska/stołówka/na miejscu
Rodzaj płatności – z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX
Serwis stanowi część systemu Itelix iPos CafeteriaCopyright © 2021 Itelix Investment Sp. z o.o.