Menu

Zgodnie z zaleceniami posiłki pakujemy wyłącznie w jednorazowe pojemniki

Informacje dotyczące zamawiania posiłków

  • w celu usprawnienia obsługi, prosimy o korzystanie z szablonu znajdującego się na dole strony

  • Zamówienia proszę składać do godziny 13:00, nie później niż 30 minut przed planowaną godziną dostawy

  • Informujemy, że nasz system pakowania nie gwarantuje utrzymania temperatury posiłków.

Dla klientów przy ulicy Rzemieślniczej w Sopocie:
W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą rozprzestrzeniania się koronawirusa, uprzejmie informujemy, że od poniedziałku 16.03.2020 roku do odwołania - dostarczamy posiłki wyłącznie w formie „na wynos”

MENU
Prosimy o korzystanie z szablonu:

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – np. 11, 21, 31, 53
Miejsce dostawy – Hestii 1 / Marina 1 / Marina 2 / Marina 3 + Godzina 
Rodzaj płatności – środkami z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX

Godziny dostaw w poszczególnych budynkach:
Hestii 1: 12:00, 13:00, 14:00
Marina 1: 11:30, 12:30, 13:30
Marina 2: 11:45, 13:00, 14:00
Marina 3: 11:30, 12:45, 13:45 

MENU

Bardzo prosimy przy składaniu zamówienia na rower o przesyłanie zdjęcia lub skanu karty wraz z zamówieniem

Poniedziałek 19.04.2021


Zupy


11. Krupnik jaglany z ziemniakami, włoszczyzną i natką pietruszki 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Prowansalska z kurczakiem, cukinią, bakłażanem i papryką 250ml 
(alergeny: )
 

Danie dnia 1

21. Makaron z sosem pomidorowym a'la puttanesca posypany serem corregio 300g
* wegetariańskie 
(alergeny: mleko, gluten)
 

Danie główne 1

31. Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i fetą w sosie pomidorowym podana z kaszą gryczaną niepaloną i gotowanymi na parze brokułami 400g
 (alergeny: mleko, )
 

Danie główne 2

32. Gulasz węgierski na szynce wieprzowej z pieczarkami podane z kaszą gryczaną niepaloną i gotowanymi na parze brokułami 400g  
(alergeny: seler)
 

Sałatka:

41. Sałatka z pieczonej dyni piżmowej ze świeżym szpinakiem, serem feta, gotowanym jajkiem i prażonymi pestkami dyni

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g

Wtorek 20.04.2021


Zupy


11. Jarzynowa z kalarepą 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Krem ziemniaczany z prażonym boczkiem 250ml 
(alergeny: seler, mleko)
 

Danie dnia 1

21. Pizza 3 sery 300g
* wegetariańskie 
(alergeny: )
 

Danie główne 1

31. Tarta z kurczakiem, brokułami, porem, serem podana z sosem pomidorowym 400g
 (alergeny: gluten, mleko, jajo, seler, soja )
 

Danie główne 2

32. Polędwiczka wieprzowa po wietnamsku z makaronem 'nuddle' oraz kapustą pekińską w sosie sojowym 400g  
(alergeny: gluten, soja)
 

Sałatka:

41. Sałatka z pieczonej dyni piżmowej ze świeżym szpinakiem, serem feta, gotowanym jajkiem i prażonymi pestkami dyni

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g

Środa 21.04.2021


Zupy


11. Zupa z ciecierzycy, cukinii, pomidorów z kuminem 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Rosół wołowo-drobiowy z makaronem i włoszczyzną 250ml 
(alergeny: seler, gluten )
 

Danie dnia 1

21. Kaszotto z kaszy pęczak z pieczarkami, włoszczyzną i cukinią 300g
* wegetariańskie 
(alergeny: gluten, seler, soja )
 

Danie główne 1

31. Kotlet mielony wieprzowy z karmelizowaną czerwoną cebulką, pieczonymi ziemniakami w mundurkach i gotowaną marchewką z groszkiem w bulionie 400g
 (alergeny: gluten, seler, mleko, jajo )
 

Danie główne 2

32. Podudzia kurczaka po meksykańsku z warzywami podane z pieczonymi ziemniakami w mundurkach i gotowaną marchewką z groszkiem w bulionie 400g  
(alergeny: siarczyny )
 

Sałatka:

41. Sałatka z pieczonej dyni piżmowej ze świeżym szpinakiem, serem feta, gotowanym jajkiem i prażonymi pestkami dyni

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g

Czwartek 22.04.2021


Zupy


11. Barszcz ukraiński 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Flaki wołowe 250ml 
(alergeny: seler, )
 

Danie dnia 1

21. Pizza z pieczarkami, cukinią i serem mozzarella 300g
* wegetariańskie 
(alergeny: gluten, mleko )
 

Danie główne 1

31. Bitki ze schabu w sosie węgierskim podane z białym ryżem i białą kapustą "na krótko" 400g
 (alergeny: gluten, mleko, )
 

Danie główne 2

32. Roladka z udka trybowanego faszerowana warzywami podana z białym ryżem i białą kapustą "na krótko" 400g  
(alergeny: seler, mleko )
 

Sałatka:

41. Sałatka z pieczonej dyni piżmowej ze świeżym szpinakiem, serem feta, gotowanym jajkiem i prażonymi pestkami dyni

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g

Piątek 23.04.2021


Zupy


11. Kapuśniak z białej kapusty z ziemniakami, włoszczyzną i koperkiem 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Grochówka tradycyjna 250ml 
(alergeny: seler, gorczyca )
 

Danie dnia 1

21. Makaron fusilli z suszonymi pomidorami z cukinią, czosnkiem i serem corregio 300g
* wegetariańskie 
(alergeny: gluten, mleko )
 

Danie główne 1

31. Dorsz w sosie greckim z ziemniakami 400g
 (alergeny: ryby, gluten, seler )
 

Danie główne 2

32. Filet z piersi kurczaka grillowany pod ananasem, pomidorem i serem podany z gotowanymi ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty 400g  
(alergeny: mleko )
 

Sałatka:

41. Sałatka z pieczonej dyni piżmowej ze świeżym szpinakiem, serem feta, gotowanym jajkiem i prażonymi pestkami dyni

Sałatka Premium: 

42. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem

Desery


51. Prażone jabłka z mascarpone i śmietanką na ciasteczkach 250 ml
 
52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml
 
53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml
 
54. Czekoladowy pudding z tapioki z musem z mango 250ml
 
55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml
 
56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g
 
57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g



Nowy szablon do zamówień e-mail na Atenę, Rzemieślniczą 17, Rzemieślniczą 7, Oliwa, Energę

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – 1, 4, 7, 10
Miejsce dostawy – Hestii 1, Jelitkowska/stołówka/na miejscu
Rodzaj płatności – z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX
Serwis stanowi część systemu Itelix iPos CafeteriaCopyright © 2021 Itelix Investment Sp. z o.o.