Informacje dotyczące zamówień posiłków na wynos, odbieranych do domu. - zamówienia przyjmowane są drogą email, do godziny 13:00 na adres, info@jelitkowoglowne.pl - w celu usprawnienia obsługi zamówień, prosimy o korzystanie z szablonu, znajdującego się poniżej strony. - pojemniki na wynos są płatne, zgodnie z cennikiem znajdującym się w zakładce cennik. - opakowania jednorazowe w które pakujemy nasze posiłki są w pełni ekologiczne. - przypominamy, iż nasz system pakowania nie gwarantuje utrzymania temperatury. - przy korzystaniu z "posiłku dla rowerzysty" prosimy o dołączenie zdjęcia karty, uprawniającej do takiego posiłku.
Godziny dostaw w poszczególnych budynkach: Kawiarnia Marina 1, 15:00 |
Mając na uwadze troskę o środowisko i aby dalej eliminować zużycie jednorazowych pojemników wprowadzamy pakowanie zup do szklanych słoików z nakrętką (kaucja zwrotna 2,50 PLN)
MENU
11. Krem z pieczonego czosnku 250ml |
55/100 g |
12. Rosół z kaczki z warzywami i makaronem 250ml |
44/ 100 g |
21. 300g |
318/ kcal |
22. 300g (alergeny: seler, mleko, orzechy ziemne) |
270/ kcal |
31. Gulasz z boczniakami podany z kaszą jaglaną i kalafiorem gotowanym na parze 400g |
469/ kcal |
32. Dorsz po azjatycku podany z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty 400g |
246/ kcal |
41. Sałatka z panierowanym kalafiorem, pieczoną dynią, świeżym ogórkiem, papryką, szpinakiem i nasionami słonecznika
(alergeny: kurze jajo, pszenna)
Sałatka Premium 1
42. Sałatka z tuńczykiem, fasolką, ogórkiem konserwowym, pomidorem i nasionami słonecznika
(alergeny: tuńczyk)
Sałatka Premium 2
43. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem
(alergeny: jaja, sezam, pszenna)
Desery:
|
Szablon do składania zamówienia
Imię i nazwisko -
Numer pozycji z menu –
Miejsce dostawy –
Rodzaj płatności –
Data realizacji –
Numer karty bistro -