Menu

Zgodnie z zaleceniami posiłki pakujemy wyłącznie w jednorazowe pojemniki

Informacje dotyczące zamawiania posiłków

  • w celu usprawnienia obsługi, prosimy o korzystanie z szablonu znajdującego się na dole strony

  • Zamówienia proszę składać do godziny 13:00, nie później niż 30 minut przed planowaną godziną dostawy

  • Informujemy, że nasz system pakowania nie gwarantuje utrzymania temperatury posiłków.

Dla klientów przy ulicy Rzemieślniczej w Sopocie:
W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą rozprzestrzeniania się koronawirusa, uprzejmie informujemy, że od poniedziałku 16.03.2020 roku do odwołania - dostarczamy posiłki wyłącznie w formie „na wynos”

MENU
Prosimy o korzystanie z szablonu:

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – np. 1, 4, 7, 10
Miejsce dostawy – Hestii 1 / Marina 1 / Marina 2 / Marina 3 + Godzina 
Rodzaj płatności – środkami z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX

Godziny dostaw w poszczególnych budynkach:
Hestii 1: 12:00, 13:00, 14:00
Marina 1: 11:30, 12:30, 13:30
Marina 2: 11:45, 13:00, 14:00
Marina 3: 11:30, 12:45, 13:45 

MENU


Poniedziałek 01.03.2021


Zupy


11. Zupa jarzynowa zabielana z koperkiem 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Krem ziemniaczany z czipsami z boczku 250ml 
(alergeny: seler, mleko)
 

Danie dnia

21. Zapiekany makaron z cukinią, pomidorami, cebulą, pieczarkami, serem ze świeżymi ziołami 300g  
* danie wegetariańskie 
(alergeny: mleko, gluten)
 

Danie główne 1

31. Filet z piersi kurczaka po parysku podany z ziemniakami puree i surówką z białej kapusty z marchewką i natką pietruszki 400g
(alergeny: mleko, jaja)
 

Danie główne 2

32. Szynka pieczona w sosie pieczeniowym podana z ziemniakami puree i surówką z białej kapusty z marchewką i natką pietruszki 400g
(alergeny: gluten, mleko, seler)

 

Sałatka:

41. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem  

 

Sałatka Premium:

42. Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, ciecierzycą, ananasem, natką pietruszki, tofu i prażonymi płatkami migdałowymi

 

Desery


51. Brownie z mascarpone i wiśniami w żelu 250ml

52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml 

53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml

54. Owsianka z aramantusa z nasionami chia i brzoskwinią oraz wiśniami w żelu 250ml

55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml\

56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g

57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g

Wtorek 02.03.2021


Zupy


11. Krem ze szpinaku z ziemniakami 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler)

12. Zupa grochowa z ciecierzycą z natką pietruszki, majerankiem i kuminem 250ml 
(alergeny: seler)
 

Danie dnia

21. Pizza z pieczarkami, cebulą, papryką, kukurydzą 300g  
* danie wegetariańskie 
(alergeny: mleko, gluten)
 

Danie główne 1

31. Kotlet mielony z karmelizowaną czerwoną cebulką podany z ziemniakami puree i marchewką z groszkiem gotowanymi na parze 400g
(alergeny: mleko, jaja, gluten)
 

Danie główne 2

32. Pierś kurczaka pieczona w sosie pomidorowo imbirowym podana z ziemniakami puree i marchewką z groszkiem gotowanymi na parze 400g
(alergeny: mleko)

 

Sałatka:

41. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem  

 

Sałatka Premium:

42. Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, ciecierzycą, ananasem, natką pietruszki, tofu i prażonymi płatkami migdałowymi

 

Desery


51. Brownie z mascarpone i wiśniami w żelu 250ml

52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml 

53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml

54. Owsianka z aramantusa z nasionami chia i brzoskwinią oraz wiśniami w żelu 250ml

55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml\

56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g

57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g
 

Środa 03.03.2021


Zupy


11. Krem serowy z zielonym groszkiem i natką pietruszki 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler, mleko)

12. Zupa Curry z kurczakiem, pieczarkami, cebulą, ananasem, papryką i świeżą kolendrą 250ml 
(alergeny: seler )
 

Danie dnia

21. Naleśniki z warzywami zapieczone z serem w sosie pomidorowym 300g  
* danie wegetariańskie 
(alergeny: mleko, gluten, seler)
 

Danie główne 1

31. Udko trybowane panierowane z salsą pomidorową podane z gotowanymi ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki i jabłka 400g

 

Danie główne 2

32. Polędwiczka wieprzowa po chińsku z orzechami ziemnymi, sezamem i sosem sojowym z gotowanymi ziemniakami z koperkiem 400g
(alergeny: seler, sezam, soja, gluten)

 

Sałatka:

41. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem  

 

Sałatka Premium:

42. Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, ciecierzycą, ananasem, natką pietruszki, tofu i prażonymi płatkami migdałowymi

 

Desery


51. Brownie z mascarpone i wiśniami w żelu 250ml

52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml 

53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml

54. Owsianka z aramantusa z nasionami chia i brzoskwinią oraz wiśniami w żelu 250ml

55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml\

56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g

57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g
 

Czwartek 04.03.2021


Zupy


11. Barszcz czerwony z warzywami i ziemniakami 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler, mleko)

12. Kapuśniak z ziemniakami z kurczakiem 250ml 
(alergeny: seler )
 

Danie dnia

21. Pizza kurczakiem ogórkiem kiszonym i cebulą 300g  
(alergeny: gluten, mleko)
 

Danie główne 1

31. Garlic Chili z tofu, papryką, sezamem podane z ryżem z kurkumą. 400g
*danie wegetariańskie
(alergeny: sezam, soja, ryby )
 

Danie główne 2

32. Garlic Chili z kurczakiem, papryką, sezamem podane z ryżem z kurkumą. 400g
(alergeny: sezam, soja, ryby )

 

Sałatka:

41. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem  

 

Sałatka Premium:

42. Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, ciecierzycą, ananasem, natką pietruszki, tofu i prażonymi płatkami migdałowymi

 

Desery


51. Brownie z mascarpone i wiśniami w żelu 250ml

52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml 

53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml

54. Owsianka z aramantusa z nasionami chia i brzoskwinią oraz wiśniami w żelu 250ml

55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml\

56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g

57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g
 

Piątek 05.03.2021


Zupy


11. Zupa koperkowa z ziemniakami i marchewka z wegańską śmietaną z bobu 250ml
*wegetariańska 
(alergeny: seler )

12. Zupa z czerwonej fasoli z pomidorami, papryką i pieczonym kurczakiem 250ml 
(alergeny: seler )
 

Danie dnia

21. Makaron a'la Carbonara 300g  
(alergeny: gluten, jaja, mleko )
 

Danie główne 1

31. Machli Palack z łososiem, szpinakiem ryżem i pieczoną marchwią 400g
(alergeny: gluten, mleko, ryby  )
 

Danie główne 2

32. Murgh Palack z kurczakiem, szpinakiem ryzem i pieczoną marchwią 400g
(alergeny: gluten, mleko)

 

Sałatka:

41. Sałatka z panierowanymi paluszkami kurczaka z pieczoną marchewką i pietruszką w ostrych przyprawach, ogórkiem kiszonym, groszkiem gotowanym na parze i sezamem  

 

Sałatka Premium:

42. Sałatka z komosą ryżową, pieczonym batatem, ciecierzycą, ananasem, natką pietruszki, tofu i prażonymi płatkami migdałowymi

 

Desery


51. Brownie z mascarpone i wiśniami w żelu 250ml

52. Jogurt naturalny z musli, żurawiną w żelu i miodem 250ml 

53. Jaglane Bounty, kokosowy deser z płatków jaglanych z kruszonymi ciastkami czekoladowymi i czekoladową polewą z żurawiną 250ml

54. Owsianka z aramantusa z nasionami chia i brzoskwinią oraz wiśniami w żelu 250ml

55. Mango lassi - koktajl z mango, jogurtu, wody, kardamonu i miodu 250ml\

56. Ciastko owsiane z bakaliami 120g

57. Ciastko czekoladowe z kawałkami czekolady 120g
 


Nowy szablon do zamówień e-mail na Atenę, Rzemieślniczą 17, Rzemieślniczą 7, Oliwa, Energę

Imię i nazwisko – Jan Kowalski
Pozycje z menu – 1, 4, 7, 10
Miejsce dostawy – Hestii 1, Jelitkowska/stołówka/na miejscu
Rodzaj płatności – z karty, rower, gratis
Data realizacji – Dziś, jutro (data), itp
Numer karty – 110XXXX
Serwis stanowi część systemu Itelix iPos CafeteriaCopyright © 2021 Itelix Investment Sp. z o.o.